Praktisk info

Culture-Club & JVB LIVE afvikler hvert år et stort antal koncerter for mange tusinde glade gæster, på flere forskellige spillesteder. 

For at yde den bedst mulige service og give dig svar hurtigst muligt, har vi samlet et par af de mest almindelige spørgsmål og svar omkring vores koncerter her på siden. 

Vi beder dig læse dem grundigt igennem og kun kontakte os, hvis du ikke finder dit svar hér - så er vi naturligvis kun glade for at hjælpe dig.

For enkelte koncerter, særligt udendørskoncerter, kan gælde ekstra retningslinjer, ud over nedenstående.

Alt hvad du læser her på siden gælder dog for alle vores koncerter, uanset hvor de bliver afviklet.

Hvornår starter koncerten?
Du kan altid se starttidspunktet for vores koncerter her på jvb.dk. Du finder tid og sted sammen med billetpriserne under den enkelte koncert.

Hvornår åbnes dørene/hvornår kan jeg komme ind?
Som regel åbnes dørene til en koncert en time før koncerten starter - det kan variere, men du kan altid se det nøjagtige tidspunkt på koncert-siden her sitet.

Hvad må jeg tage med til koncerten?
Med hensyn til hvad du må medbringe på pladsen er vi, af sikkerhedshensyn, nødt til at fastholde et regelsæt til vore koncerter.

Det betyder, at det ikke er tilladt at medbringe:

  • Mad (gælder også slik, chips og lignende)
  • Drikkelse
  • Stole
  • Paraplyer
  • Våben
  • Kameraer
  • Euforiserende stoffer
  • Dyr (førerhunde undtaget)

(Listen er ikke udtømmende)

OBS: Særligt ift. stole og paraplyer er reglerne alene af hensyn til din og de øvrige gæsters sikkerhed, og kan derfor ikke fraviges, uanset årsagen.

Hvad med handicapbilletter og ledsagere?
Handicapbilletter skal købes via Ticketmaster på telefon 70 15 65 65 og kræver, at du har ledsagerkort. Hvis du køber en almindelig billet, og dukker op til koncerten i kørestol, er vi nødt til at afvise dig.

Jeg har købt billetter, men er forhindret i at komme - hvad nu? 
Hvis du har købt billetter, og nu er blevet forhindret, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe dig. Vi kan således hverken refundere eller ombytte dine billetter

Vi håber, at du har fået dit spørgsmål besvaret af ovenstående, og ønsker dig en rigtig god koncert!

Venlig hilsen

Culture-Club & JVB LIVE