Om os

Culture-Club & JVB LIVE er en sammenslutning af to af Syddanmarks største koncertarrangører med mange år på bagen. JVB LIVE kom til verden i 1989, blev en del af Odense Sport & Event i december 2006 - og i 2017 begyndte et helt nyt kapitel under ét tag med Culture-Club.

Culture-Club & JVB LIVE arrangerer overvejende koncerter i Odense. De faste spillesteder er her Magasinet, Odense Idrætshal, Odense Koncerthus og Sparekassen Fyn Arena – til udendørs arrangementer anvendes amfiscenen i Den Fynske Landsby, Engen ved Fruens Bøge og amfiscenen ved Brandts Klædefabrik samt Tusindårsskoven i Odense.

Vi har gennem årene præsenteret et utal af navne på de forskellige spillesteder, især mellemstore og store danske bands. Kim Larsen, TV2, Rasmus Seebach og mange flere er næsten faste inventarer på programmet. Store danske rocknavne som Nephew, Dizzy Mizz Lizzy, D-A-D og VOLBEAT har også gæstet vores koncertsteder.

Også udenlandske kunstnere har gennem Culture-Club & JVB LIVE fundet vej til Odense og Fyn. Således har folk som Joe Cocker, Simply Red, Bob Dylan, Sting, Status Quo, Tom Jones og Roger Waters og Leonard Cohen alle optrådt på fynske scener, arrangeret af os.

Af de helt store koncertoplevelser tæller Culture-Club & JVB LIVE den udsolgte koncert med Elton John på EWII Park (Tidligere: Fionia Park) i 2007, mens den foreløbige kulmination på rækken af top-navne blev nået med netop danske VOLBEAT, der samlede flere end 35.000 fans fra hele verden, i en totalt udsolgt Tusindårsskoven i 2015.

Sammen er Culture-Club & JVB LIVE en af landets stærkeste arrangører af koncerter, shows og stand-up, med flere end 100 arrangementer på plakaten, hvert eneste år – og hundredetusinder af begejstrede fans på de fynske spillesteder.