Danser Med Drenge

Når Danser med Drenge spiller i Odense den 13. maj 2017, så er der dømt både nyt og gammelt, når bandets fænomenale bagkatalog mixes med helt nye klassikere. Én ting er sikkert – det bliver en fest på Magasinet!

Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder DmD for Danmarks bedste liveband. Ifølge bandets trofaste fangruppe skyldes det den intense stemning ved koncerterne, som har karakter af store syng-medfester. Der skråles højt med på de kendte hits, og publikum er med på scenen for at agere publikumskor for bagsangerinde Rie Rasmussen.

Med sangene fra det nye album, Det handler om penge, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store bagkatalog af hits, som mange publikummer kender og synger med på: Hvor længe vil du ydmyge dig? - Er der nogen i himlen? - Aldrig undvære dig - Grib chancen - Rejs dig op & kom videre - Kære lillesøster - Læn dig tilbage - Kolde hjerterTag godt imod ham og mange, mange flere.

De gamle hits er også på sætlisten i 2017, sammen med flere nye sange, bl.a.: Velkommen Prinsesse og De fedes hær, samt titelsangen fra det nye album, Det handler om penge, som fans'ene har godkendt.

Hvis du har været til koncert med DmD, så ved du præcis hvad der venter dig den 13. maj på Magasinet – og hvis ikke, så kan du godt begynde at glæde dig!